Bedrijfsprofiel

‘Samen werken’

Metaal Flex Nederland B.V. is een internationaal detacheringsbureau dat zich bezighoudt met de detachering van gekwalificeerd en gemotiveerd productiepersoneel. Onze medewerkers zijn afkomstig uit landen die zijn aangesloten bij de EU.

Door het groeiende tekort aan zowel gekwalificeerd als ongeschoold productiepersoneel in Nederland is Metaal Flex in 1999 als één van de eerste internationale detacheringsbureaus gestart met het detacheren van buitenlandse medewerkers.

Onze medewerkers worden ingezet binnen diverse branches ondermeer metaal, logistiek, bouw en recycling.

Wij onderscheiden ons van andere internationale detacheringsbureaus door de persoonlijke aandacht voor zowel onze opdrachtgevers als medewerkers. Voor de werving beschikken wij over eigen vestigingen in het buitenland. Op deze manier “matchen” wij op een professionele wijze vraag en aanbod.

‘Samen werken’ is het motto van onze dienstverlening. Wij willen zowel met onze opdrachtgevers als onze medewerkers langdurig samen werken. Dit maakt Metaal Flex de ideale partner voor U en Uw bedrijf.

Bent u op zoek naar gemotiveerd productiepersoneel en geïnteresseerd in de uitkomst die Metaal Flex U biedt? Neem dan contact met ons op of verstuur het aanvraagformulier.