ONZE KRACHT

Samen

De kracht van Metaal Flex schuilt in het woord samen. Wederzijds gewin, oog voor elkaars belangen, is een voorwaarde voor succes van langere duur. En dat vraagt om samenwerking voor langere duur.

Voor de meeste opdrachtgevers zijn wij al vele jaren hun vaste partner in variabele arbeidsvraag. Wij kennen hun arbeidsprocessen, weten precies wat functies inhouden en hebben doorgaans aan een half woord genoeg om de juiste man of vrouw te kunnen plaatsen. Binnen ons bestaande personeelsbestand vinden we exact de juiste collega die ook past binnen de cultuur van het bedrijf. Of we stellen samen met de opdrachtgever een messcherpe functieomschrijving op, waarmee onze recruiters in het buitenland aan de slag gaan. Drie werkdagen later kan de nieuwe flexmedewerker al beginnen.

Wij investeren fors in het welzijn en welbevinden van onze – en dus uw – medewerkers. We verzorgen de reis naar Nederland, regelen al het papierwerk, zien toe op een gastvrije ontvangst, maken hen wegwijs in hun nieuwe leefomgeving. We zorgen voor vervoer van en naar de werkplek, voor eventuele (bij)scholing en voor een vaste hostess die dag en nacht bereikbaar is. En we zorgen voor deugdelijke, comfortabele huisvesting. Omdat we dat onze buitenlandse gasten verschuldigd zijn. En omdat een medewerker die zich prettig voelt, nu eenmaal beter presteert. Kwestie van Samen Werken.

Flex Logies

Samen met Gemeente Eersel en woningstichting De Zaligheden ontwikkelde Metaal Flex als eerste detacheringsbureau een volwaardig huisvestingsconcept voor arbeidsmigranten. Comfortabele, goed geïsoleerde studio’s met een prettig binnenklimaat, eigen toilet en douche en een eigen pantry in een gebouw met gezamenlijke keuken en woonkamer. Inmiddels beschikken we over 30 van deze woningen in Meijel en Eersel.

visual-02

Waarom Metaal Flex?

  • lange termijn relaties
  • partnership
  • eerlijk, transparant, humaan
  • conform alle wet- en regelgeving
  • vaste contactpersoon

Stel ons een vraag
Of maak een afspraak